Consultanta in afaceri de specialitate si recuperare creanțe.

Asaftei & Asociaţii este o societate ce a fost fondată de către Robert Asaftei si Bogdan Dăscălescu în anul 2012, ce activează în domeniul recuperărilor de creanţe şi consultanţă în afaceri şi deţine o vastă experienţă dobândită pe parcursul anilor de activitate, experienţa necesară în recuperarea cu succes a fiecărei creanţe predate.

Varietatea debitorilor şi a domeniului lor de activitate nu a reprezentat un impediment pentru recuperarea creanţelor. Societatea noastră s-a adaptat fiecărei speţe şi şi-a îndeplinit cu succes obiectivele stabilite.

Clienţii noştri fac parte din diferite domenii de activitate printre care menţionăm construcţii, dezvoltare imobiliară, retail, transporturi, intermedieri financiare, asigurări, furnizări de servicii, agricultură, industrie, iar societatea noastră a recuperat atât creanţe pe plan naţional, cât şi pe plan extern, de la societăţi în funcţiune cât şi de la societăţi în insolvenţă.

Scopul nostru este succesul şi dezvoltarea clienţilor noştri, acesta fiind motorul şi cheia succesului in dezvoltarea noastra.

Image

Ai nevoie de consultanta? Intra in contact cu echipa noastra.

Asaftei & Asociaţii se află printre societăţile de consultanţă în afaceri şi recuperare de creanţe cu cele mai bune rezultate din România. Suntem o firmă specializată pe recuperarea de creanţe business to business şi recuperarea creanţelor mari. În acelaşi timp acordăm aceeaşi atenţie şi creanţelor mici.

Parteneri exact ca tine ce lucrează în diverse domenii de activitate contactează societatea Asaftei & Asociaţii pentru a răspunde la următoarea întrebare:

Cum să îşi recupereze creanţele, facturile neîncasate, datoriile colaboratorilor faţă de ei rapid, fără stres, fără litigii costisitoare şi cu costuri doar în momentul încasării banilor?

Probabil aţi contactat telefonic debitorii şi v-au amânat la infinit sau chiar nu mai răspundeau, probabil aţi trimis e-mailuri şi notificări la care nu aţi primit niciun răspuns, probabil aţi aşteptat din prea multă bună credinţă să vă încasaţi banii dar debitorul a profitat de ea şi v-a amânat plata. Aici intervenim noi, suntem specialişti în recuperarea creanţelor cu o rată de succes de peste 85% a datoriilor viabile.

De ce sa ne alegi pe noi?

Image

Intotdeauna alegem cea mai buna strategie pentru clientul nostru, castigam dosarele si increderea.

Avem cea mai buna echipa de avocati, mediatori, practicieni in insolventa. Echipa este cheia succesului in dosarele predate.

Image

Cea mai buna strategie pentru solutionare dosarelor dvs.

In momentul prezentarii spetei dvs vom propune o strategie de solutionare. Strategia este construita pentru a se solutiona pozitiv speta cu un minim de costuri din partea dvs.

Image

Analiza a documentelor spetei dvs.

Va propunem o analiza gratuita a spetei dvs pentru a analiza sansele de reusita, in cauzele cu sanse 0 de solutionare veti fi avertizat si nu veti mai inainta costuri inutile, daca exista sanse de reusita va stabilim strategia si oferta de comisionare.

Echipa noastra

Echipa Asaftei si Asociatii va ofera experienta acumulata si oferita in domeniile de practica pentru solutionarea problemelor dvs. Aducem in favoarea clientilor nostri experienta echipei formata din specialisti pe diferite domenii, astfel speta dvs va fi privita si analizata din mai multe perspective.

Robert Asaftei - Managing Partner

Robert Asaftei - Managing Partner

Bogdan Dăscălescu - Partner

Bogdan Dăscălescu - Partner

Image
0
Clienti
Image
0
Proiecte solutionate