image

Recuperare creanțe

Societatea noastră recuperează creanțe atât interne cât și externe, de la societăți în funcțiune cât și de la societăți în insolvență.

image

Comercial şi corporații

Asaftei & Asociaţii vă oferă consultanţă în afaceri în ideea stabilirii necesităţii acestui serviciu, în situaţia în care este necesar clientul va semna un contract direct cu un avocat sau o societate civilă de avocatură.

image

Due diligence

Societatea noastră oferă servicii prealabile de analiză, examinare şi investigare a situaţiilor economice puse la dispoziţie în vederea efectuării unei investiţii.

image

Asistenţă executare silită

Asaftei & Asociaţii oferă consultanţă în afaceri în toate etapele recuperării de creanţe, inclusiv în cadrul executării silite, aceasta fiind ultima şi cea mai importantă etapă în recuperarea efectivă de către client a debitului său.

image

Asistenţă şi reprezentare juridică

Asaftei & Asociaţii vă oferă consultanţă în afaceri în ideea stabilirii necesităţii acestui serviciu, în situaţia în care este necesar clientul va semna un contract direct cu un avocat sau o societate civilă de avocatură

image

Real estate şi imobiliare

Echipa Asaftei & Asociaţii oferă servicii complete de consultanţă, asistenţă şi reprezentare prin evaluare de tip due diligence asupra situaţiei imobilului ce se intenţionează a fi tranzacţionat, precum şi asistenţă şi consultanţă pe tot parcursul negocierilor pentru vânzare cumpărare de imobile.

image

Asistenţă procedura insolvenţei

Cabinet Individual de Insolvenţă “Bradu Nicoleta-Dorina” supune analizei şi atenţiei dumneavoastră OFERTA PROFESIONALĂ în vederea numirii în calitate de administrator/lichidator judiciar în speţele instrumentate de către societatea dvs.

image

Relaţiile de muncă şi securitate socială

Asaftei & Asociaţii oferă servicii profesionale privind consultanţa în afaceri asupra relaţiilor de muncă şi securitate socială, asigurând consultanţa completă