Image

Recuperare creanțe

Societatea noastră recuperează creanțe atât interne cât și externe, de la societăți în funcțiune cât și de la societăți în insolvență. Clienții pentru care recuperăm creanțe fac parte din diferite domenii de activitate precum: construcții industriale şi rezidențiale, industria prelucrătoare, activităţi ştiinţifice şi tehnice, agricultură s.a.

Strategia şi tacticile noastre de recuperare a creanțelor se situează strict în limita legală şi a moralităţii în afaceri. Abordăm în primă fază o cale amiabilă, iar dacă aceasta nu duce la soluționarea pozitivă a cazului, se va propune abordarea judiciară prin semnare unui contract direct cu un avocat sau o societate civilă de avocatură şi se va aborda procedura judiciară și executorie până la recuperarea integrală a creanței.

Înainte de iniţierea oricărei discuţii asupra unei colaborări ne gândim să sunteţi interesaţi de costurile recuperării unei creanţe. În general costurile sunt între 4 şi 16% din valoarea creanţei recuperate. Dacă nu recuperăm nu încasăm. Principiul nostru este să demarăm procedura de recuperare în termen de o zi lucrătoare de la momentul semnării contractului de mandat.

Pasul 1

Contactaţi-ne pentru a vă face o evaluare a speţei dvs prin întocmirea unui raport juridico-financiar prin care aflăm cât de recuperabilă este creanţa dvs. Această evaluare este gratuită.

Pasul 2

În situaţia în care deţineţi o creanţă recuperabilă vă facem o ofertă financiară ce va consta într-un comision de succes ce va fi achitat în momentul recuperării creanţei. Ulterior acceptării ofertei financiare se va semna un contract de mandat. După semnarea contractului se va demara procedura de recuperare până la finalizarea dosarului şi recuperarea creanţei.

Clienţii noi îşi doresc o colaborare transparentă iar noi asta oferim.

TRANSPARENŢĂ, ÎNCREDERE, REZULTATE!